jueves, 24 de mayo de 2007






MOLTES GRACIES A TOTS ALS ASISTENTS A LA MULTITUDINARI TORRADA.

Ahir es va celebrar la torrada per reivindicar es tancament de la residència refugi des Centro Canino Internacional. Hi varem assistir més de tres-centes persones. Es varen superar les expectatives. Pareix que cada vegada es va generant un major recolzament. Entre els assistents hi havia un sentiment compartit; ningú s’explica com una activitat que és molesta i contaminant pot dur més de mig any funcionant sense llicència.

Cap ànim d’aversió en contra dels animals. En relació al CCI trobem que aspirar a gestionar els recursos que poden generar 2.600 socis en un centre que només pot albergar 10 animals es un disbarat, o fer-ho incomplint les normes sistemàticament, i amb una frontal oposició des veïnats, es una irresponsabilitat. A la llarga redundarà en perjudici de una vertadera defensa dels animals.

En definitiva, gràcies a tots. Els que estam més directament afectats ens varem sentir molt recolzats. Gràcies a la directiva del CCI que varen fer un contra acte que haurà servit per que prenguin consciència de que l’oposició al Centre és real, nombrosa i respectuosa.

Esperem que els polítics hagin pres nota.

No hay comentarios: